Praktik och examensarbete för studenter

Här hittar du som studerar på universitet eller högskola information om praktikplatser, examensarbeten och olika studentjobb i våra verksamheter.

Praktik

Som arbetsgivare ser vi det som en fantastisk möjlighet att komma i kontakt med dig som studerar och ta del av din kompetens, nyfikenhet och nytänk. Detta samtidigt som vi kan bidra till dig och din utveckling med värdefull praktisk erfarenhet och branschkunskap samt möjlighet att visa upp våra arbetsplatser och alla spännande yrken inom vår stora organisation.

Om praktikplats på Växjö kommun, vad vi kan erbjuda samt hur du gör för att söka praktikplats

Examensarbete

Vi ser gärna att du som student skriver ditt examensarbete, uppsats eller projektarbete med koppling till vår organisation. Du får testa din förmåga att använda teoretiska kunskaper på reella problem, utmaningar och frågeställningar. Resultatet kommer vår verksamhet till nytta samtidigt som du lär känna oss som arbetsgivare.

Om examensarbete i Växjö kommun

Extrajobb

Tycker du om att jobba med människor och är intresserad av att arbeta inom skola, förskola, äldreomsorg eller med människor som har en funktionsnedsättning? Välkommen att söka jobb som timvikarie i Växjö kommun. Varje sommar söker vi dessutom flera sommarjobbare.

Timvikariat och extrajobb på Växjö kommun

Om sommarjobb på Växjö kommun

Senast uppdaterad: 20 mars 2023